10-08-07

een weekje verlof na kl*biep*week

voila, ik ga er voor een weekje tussenuit.

En als ge niet tegen gezaag kunt moet ge nu niet verder lezen ! 

een weekje vakantie, Dat mag wel, want op het werk is het momenteel niet van de poes. Zeker als er u daar dan nog een collega is die u plots niet meer wil spreken en je zelf bij god niet weet waarom. Als je dan duidelijk maakt dat je ziet dat er iets scheelt, maar dat je niet weet wat je nu (weeral) misdaan hebt, en dat je dat wel beu wordt, de persoon in kwestie blijkbaar nog meer kwaad wordt en nog onaangenamer (maar er wordt wel niks gezegd of zo, alleen kan je het duidelijk van het gezicht aflezen). Ik heb zoiets van zeg als er iets scheelt, misschien heb je het helemaal mis begrepen, of heb ik het verkeerd aangebracht of enfin whatever zeg het hé...

Maar nee je wordt dan zo bekeken van "krepeer vuile riool rat" of "stront wie heeft u geschbiep* ga it mijne weg".   Eigenlijk zou ik mij dat niet moeten aantrekken, maar ja, ik kan daar echt niet tegen, zeker omdat ik niet eens weet waarom ! Ik wil dat dan weten en of uitpraten maar dat kan dus bij die persoon niet. En pataat, ik slaap dus weeral een week slecht hé...   en dat is slecht voor mijn herstel tijdens deze harde trainingsweken ;-)  

Klaag, klaag, een mens moet soms zijn hart eens kunnen luchten... btw: ik zei in het begin van niet verder te lezen :-)

 enfin nu proberen daar niet meer aan te denken en toch een leuke vakantie te hebben. tot binenkort !

 

22:17 Gepost door Merddin in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: onaangenaam, vakantie, werk |  Facebook |

Commentaren

amuseer u Prettig verlof, let op voor de overtollige calorietjes hé!

Gepost door: Geert | 12-08-07

Ha ha (sorry hoor)... maar moet nu echt lachen ;-)))))ze zeggen dan dat vrouwen soms raar in elkaar zitten , misschien heeft die collega van jou te veel vrouwelijk hormoontjes in zijn lijf !met alle gevolgen van dien !!maar trek het je niet aan als je niks verkeerd gedaan hebt zou hij van mij de *biep op kunnen ,dan zit hij wel met een probleempje !! Geniet jij maar van je verlofje d'as al véééééél belangerijker dan die collega ..geniet..

Gepost door: katrien r | 12-08-07

biep Men moet af en toe eens zijn hart kunnen luchten in deze *biep* wereld. Ook heel goed werkend is dan eens hard of ver gaan lopen met het verstand op nul.

Gepost door: Dirk | 14-08-07

De commentaren zijn gesloten.