15-06-07

Luister naar mijn woorden , maar kijk niet naar mijn daden...

Volgens mijn zelf gemaakt schema was het vandaag herstelloop, en de komende 3 dagen geen rust. Had ik een andere beginnende loper met dit schema gezien, zou ik haar/hem voor zot verklaard hebben, dat dit veel te veel is voor een beginner... Bovendien had ik het schitterend gedacht om 30 minuten voor het lopen (niet echt lichtverteerbaar) te eten. Ik denk dat mijn das vandaag wat teveel spande, waardoor mijn hersens door een licht zuurstofgebrek KO waren.

Jullie raden het al, 't is vandaag niet echt goed gegaan: ik kroop vooruit, had (heb) overal zeer, en liep zowat aan de kruissnelheid van een met artrose geplaagde gepensioneerde slak, en dit met een HR van 165. Het enige vestandige was dat ik het toch rustig aan gedaan heb, met hier en daar zelfs wat te stappen, en de 'training' in te korten.

Wat leer ik hieruit: 1. dat ik mijn eigen goede raad beter ook zelf zou opvolgen. 2. dat mijn trainingschema voor mijn huidige conditie nog wat overschat is.  3. dat ik morgen mijn lichaam wat rust ga gunnen. 4. dat ik mijn das niet meer zo mag aanspannen.  5. dat veel managers misschien zo een rare beslissingen nemen omwille van hun das.  6. dat dit misschien de reden is dat vrouwelijke managers het helemaal niet slecht doen.  7. dat ik sta te zeveren en mijn hersentjes blijkbaar nog steeds KO zijn...

Aangezien ik morgen en overmorgen wat tijd bespaar kan ik wat zoekwerk verichten over een of ander anderwerp. Kanshebber is L-carnitine : vetverbrandende aminozuur. 

 

 

 

21:35 Gepost door Merddin in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.